Sam Milby

Sam Milby

Friday 4 November 2011

Sam Milby and Marie Digby are now famous in Hungary too

Marie Digby leforgatta Your Love videoklipjét még egyszer, ám ezúttal Sam Milby működött közre benne. Ebből adódóan a kisfilm története is más lett.
Marie Digbynek szerelem kell
A bájos énekesnő tegnap tette fel Facebook-oldalára vadonatúj videoklipjét. Bár nem teljesen mondható újnak, hiszen a Your Love-hoz már készült videó, de az énekesnő úgy döntött, hogy készít hozzá még egy klipet. A mostaniban Sam Milby énekel vele.
A kisfilm nagyon aranyos, mulatságos és romantikus is egyben. Marie egy irodában dolgozik, ahol felfigyel rá egy régebben ott dolgozó fickó, akit Sam alakít. Rögtön egymásra hangolódnak, kis flörtölésekbe kezdenek.
Az azonos címet viselő albuma, a Your Love szeptember 16-án jelent meg külföldön. A korongon 14 dal kapott helyet, igaz, ebből hatot a The Minus One tölt ki. Természetesen szerepel rajta a Your Love mindkét változata, valamint az első szerzeménye, a Say It Again is.

Forrás: http://starity.hu/magazin/21640-marie-digbynek-szerelem-kell/?utm_source=starity.hu&utm_medium=rss&utm_campaign=starityrss#ixzz1ckCJdj4W

Read the original here: 
http://starity.hu/magazin/21640-marie-digbynek-szerelem-kell/?utm_source=starity.hu&utm_medium=rss&utm_campaign=starityrss

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...